Herlig FairPlay-glede!

Hundre barn og ungdommer kan ikke ta feil. I Kolnes IL vil og skal vi ha Fair Play!

Alle i Kolnes IL bør vite hva Fair Play betyr, og hvordan man kan vise Fair Play. Fair Play handler om vennskap, samhold, omtanke og god oppførsel, og det handler om å se hverandre, støtte hverandre og hjelpe hverandre, uansett. I Kolnes IL skal det være idrettsglede for alle, også for motstanderlagene. Derfor inviterte idrettslaget til FairPlay-kveld for alle medlemmer mellom 6 og 15 år, torsdag 9. mars. Samlingen var ledd i det holdningsskapende arbeidet i klubben. 

I forkant hadde lagene blitt utfordret til å sende inn fairplaybilder, som ble satt sammen til Kolnes egen Fairplay-film. Det kom inn bilder fra alle lag! Filmen kan du se på Facebooksidene til Kolnes IL.

Det ble en flott kveld med litt prat om Fair Play, lek, sang av full hals til Kolnesrappen fra 2008, pølser og brød, signering av FairPlay-erklæring, og bare blide fjes. Beste Fair Play-bilde ble kåret, og premien, ja den var vinnerne helt enig i at de skulle dele med alle sammen. I god FairPlay-ånd. 

Nå er det bare å gjøre Fair Play-verdiene synlige på treninger og i kamper. Det gjelder både barn og voksne, og ikke minst på sidelinja. 

Signerer for Fair Play med navn og fingeravtrykk

Den gyldne eik:

KOLNES - Klubbfølelse Omsorg Lagånd Naturlig Eika Samhold

Kontortid - Daglig leder

Kontakt daglig leder Bjørn Magne Ådnesen på post@kolnesil.no eller mobil 934 58 288 i kontortid:

  • Mandag 16:00 - 20:00
  • Tirsdag 07:00 - 15:00
  • Onsdag 07:00 - 15:00
  • Torsdag 07:00 - 15:00

Medlemskontingent

 
Kolnes IL - Kontingent 2017
Treningsavgiften er idrettslagets viktigste inntektskilde. Derfor er det utrolig viktig å betale kontingent - også pga forsikringer til spillerne!
Ubetalt beløp (ca): 52179
Ubetalt antall: 63
Betalt beløp: 274200
Betalt antall: 305
 

Utleie klubbhuset

Utleie av Kolnes ILs klubbhus

Huset ble bygget i 2010, og har lyse, trivelige lokaler til leie for ulike anledninger. I lokalene i hovedetasjen kan det dekkes til opp til 40 gjester.

Følg linken for priser, bookingkalender og bookingskjema:

http://kolnesil.no/portal/public/showContentCategory.do?id=12181

 

 

 

 

 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift