Året ildsjel i Karmøy - Gunn Waage Lien!

Kolnes IL er kjempestolt av å kunne fortelle at vår egen Gunn Waage Lien er tildelt prisen som Årets ildsjel i Karmøy kommune!

Kolnes IL er kjempestolt av å kunne fortelle at vår egen Gunn Waage Lien er tildelt prisen som Årets ildsjel i Karmøy kommune! Prisen ble delt ut på årsmøtet i Karmøy Idrettsråd, og besto av et flott Tellnes-bilde. Vi gratulerer så mye med velfortjent æresbevisning, Gunn.

Her er nominasjonsteksten fra Kolnes IL:

Gunn er 38 år, opprinnelig fra Solund i Sogn, jobber som helsesøster i Tysvær, er gift og mor til fire gutter mellom 7 og 13 år. Hun har vært aktiv på ulike måter i idrettslaget siden hun flyttet til Kolnes for 14 år siden.
 
Det finnes ikke maken til Gunn. Hun stiller opp over alt med et smil, problematiserer ingenting, og er veldig lite opptatt av å ta æren for ting, selv om hun hadde fortjent det. 
 
I 2016-sesongen har Gunn vært trener for G11-laget i fotball, dugnads-/sosialansvarlig for minst to andre fotballag, trener i innebandy for G4.-6. klasse, og pro motor for trimgruppene i innebandy. Tidligere har hun vært trener i idrettsskolen i flere år. Gunn er ikke bare trener. Hun stiller på fellesdugnader, tar ansvar for å få arrangementer i havn, tar initiativ, og er med andre ord en uvurderlig ressurs for Kolnes IL. 
 
I tillegg til å være med på omtrent alt som skjer i idrettslaget, er hun engasjert i dugnadsarbeidet for Kolnes Grendahus, lager gjerne quiz til pubkvelder, hjelper til med barne- og ungdomsteatret på Kolnes (som hun for noen år siden var instruktør for), og er den aller ivrigste blant Heilårsbadarane på Kolnes, som bader i Førresfjorden året rundt. Og når hun ikke gjør alt dette, sykler hun gjerne Hårfagrerittet, deltar i Ironman, eller synger et stev. 

Kontortid - Daglig leder

Kontakt daglig leder Bjørn Magne Ådnesen på post@kolnesil.no eller mobil 934 58 288 i kontortid:

  • Mandag 16:00 - 20:00
  • Tirsdag 07:00 - 15:00
  • Onsdag 07:00 - 15:00
  • Torsdag 07:00 - 15:00

Medlemskontingent

 
Kolnes IL - Kontingent 2017
Treningsavgiften er idrettslagets viktigste inntektskilde. Derfor er det utrolig viktig å betale kontingent - også pga forsikringer til spillerne!
Ubetalt beløp (ca): 52179
Ubetalt antall: 63
Betalt beløp: 274200
Betalt antall: 305
 

Utleie klubbhuset

Utleie av Kolnes ILs klubbhus

Huset ble bygget i 2010, og har lyse, trivelige lokaler til leie for ulike anledninger. I lokalene i hovedetasjen kan det dekkes til opp til 40 gjester.

Følg linken for priser, bookingkalender og bookingskjema:

http://kolnesil.no/portal/public/showContentCategory.do?id=12181

 

 

 

 

 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift