Kolnes IL

Starte opp lag?

Starte opp lag?

Tenker du på å starte opp nytt lag eller aktivitet i Kolnes IL? 

Kolnes IL er avhengig av engasjement fra foreldre og andre frivillige, for å holde aktiviteten gående. Derfor setter vi stor pris på hver og en som tar initiativ til nye lag eller aktiviteter. Her er en liten guide til deg som har lyst å starte opp:

1. Ta kontakt med daglig leder. Han forteller deg hvordan du videre kan gå fram, og bringer ønsket videre til sportslig utvalg og hovedstyret. Du kan også ta direkte kontakt med leder for den aktuelle sportslige gruppa (fotball, innebandy, håndball, idrettsskole). Nye lag og aktiviteter skal godkjennes av styret i den aktuelle sportslige gruppa, og hovedstyret/sportslig utvalg skal være informert. 

2. Les Sportsplanen til Kolnes IL! Der står det hva som er gjeldende retningslinjer, organisering og målsetninger for det sportslige tilbudet i idrettslaget. Planen blir oppdatert og godkjent av årsmøtet hvert år, og er det viktigste styringsdokumentet i klubben. 

3. Et nytt lag/tilbud krever treningstid, tilgang til treningsarena, utstyr, drakter osv. Når styret har godkjent tilbudet, kan disse praktiske tingene tas hånd om. Behov for treningstid, utstyr osv. må kommuniseres til aktuell gruppe og til daglig leder. 

4. Kolnes IL har webløsninger for blant annet medlemsregistrering. Alle medlemmer må være registrert, og som trener/lagleder har du ansvar for at det ligger oppdatert informasjon om deltakerne i webløsningen, og f.eks. at antall spilte kamper blir registrert. Daglig leder kan gi deg opplæring i dette, evt. andre som kjenner systemene. 

5. Politiattest. Alle som er trenere, lagledere, eller på andre måter jobber med barn og unge i idrettslaget, må vise politiattest. Du får den skrifltige bekreftelsen du trenger fra daglig leder, og fyller deretter ut søknadsskjema på politiets nettsider (politiet.no). Når du får attesten, skal denne vises til daglig leder. 

VELKOMMEN, og LYKKE TIL!

Hilsen Kolnes IL v/sportslig utvalg

Kolnes IL takker generalsponsoren for god og viktig støtte gjennom mange år:

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift