Kolnes IL

Klubbshop - Kolnes Sport

Klubbshop - Kolnes Sport

Patrick er fra og med 2016 Kolnes Idrettslags nye utstyrsleverandør! Bestilling i fra klubbkollkesjonen skjer i samarbeid med Fludal Trading og Kolnes Sport.

 

Kolnes Sport og Fludal Trading er klare til å ta i mot bestillinger.

Du kan se kolleksjonen og gjøre din bestilling ved å følge linken til Fludal Trading sine nettsider: http://fludaltrading.no/kategorier/120. Du kan også bestille ved bruk av bestillingskjema som sendes på e-post til kontakt@fludaltrading.no, leveres på Kolnes Sport eller i postkassen på utsiden av butikken. Se vedlegg for bestillingsskjema, oversikt over produkter i klubbkolleksjonen og de forskjellige pakketilbudene. 

 


Et lite utvalg fra klubbkolleksjonen. Produktene kommer med logo og sponsortrykk.


Basispakken: Dette er en prisgunstig pakke som dekker de fleste behov hva gjelder utstyr både for barn, ungdom og voksne.
Ungdomspakken: Som et alternativ/supplement til basispakken tilbyr vi også en ungdsompakke som gjerne retter seg mot de av våre medlemmer som har litt høyere aktivitetsnivå og mer reiseaktivetet, men den er selvfølgelig tilgjengelig for alle.

Om du ikke deltok på lanseringsarrangementet og fikk sett kolleksjonen «in real life» på catwalken så er det bare til å stikke innom Kolnes Sport på Grendahuset (inngang på baksiden). Robert og Janne vil hjelpe dere med å finne riktig størrelse og produkt basert på bruk og behov.

Åpningstider:
Torsdag: 17.00-20.00
Fredag: 17.00-19.00
Lørdag: 12.00-16.00

Spørsmål knyttet til bestilling av produkter fra klubbkolleksjonen kan rettes til:

kontakt@fludaltrading.no

      

 

Kolnes IL takker generalsponsoren for god og viktig støtte gjennom mange år:

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift