Spørreundersøkelse

Kolnes IL gjennomfører en spørreundersøkelse der DU kan komme med innspill til forbedringer og forslag til utvikling av klubben. Hjelp oss å bli bedre - klikk deg inn her og svar på undersøkelsen!

Kjære Kolnesbu!
 
Kolnesbygda vokser, entusiasmen er stor og det er godt å leve og bo her. Kolnes Idrettslag er et lite, men aktivt lag som har som visjon å skape idrettsglede for alle. Hver dag, hver uke, hver måned legges det ned utallige dugnadstimer for å holde aktivitetsnivået i idrettslaget, oppe. Vi gjør alle vårt beste og vi er alle gjensidig takknemlige for den innsats som utføres av den enkelte. Det betyr likevel ikke at det innimellom er greit å stoppe opp og spørre: Er det noe vi bør gjøre annerledes? Hvordan kan vi bli bedre? Skaper vi idrettsglede - for alle?
 
Vi håper at nettopp DU tar deg tid til å hjelpe oss med svarene på disse spørsmålene. Klikk deg inn på linken her:
 
 
og svar på noen få spørsmål. Dte tar kun noen få minutter. Spørreundersøkelsen er utarbeidet av hovedstyret, Sportslig Utvalg, Hus og Bane komite, Arrangementskomiteen samt daglig leder. Spørreundersøkelsen er anonym. På forhånd vil vi si tusen takk for hjelpen i videreutviklingen av idrettslaget vårt.
 
 
På vegne av hovedstyret og de respektive utvalg,
 
Anne Elisabet Askeland

Kontortid - Daglig leder

Kontakt daglig leder Bjørn Magne Ådnesen på post@kolnesil.no eller mobil 934 58 288 i kontortid:

  • Mandag 15:00 - 20:00
  • Onsdag 07:00 - 16:00
  • Fredag 07:00 - 16:00

Medlemskontingent

 
Kolnes IL - Kontingent 2017
Treningsavgiften er idrettslagets viktigste inntektskilde. Derfor er det utrolig viktig å betale kontingent - også pga forsikringer til spillerne!
Ubetalt beløp (ca): 46689
Ubetalt antall: 56
Betalt beløp: 274200
Betalt antall: 305
 

Utleie klubbhuset

Utleie av Kolnes ILs klubbhus

Huset ble bygget i 2010, og har lyse, trivelige lokaler til leie for ulike anledninger. I lokalene i hovedetasjen kan det dekkes til opp til 40 gjester.

Følg linken for priser, bookingkalender og bookingskjema:

http://kolnesil.no/portal/public/showContentCategory.do?id=12181

 

 

 

 

 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift