Oppstart treninger sesongen 2013

Tåka lå tett over kunstgressmatten og duskregn i luften. Kjeglene sto klare opplinet framfor mål, klare for at viltre fotballglade gutter skulle innta gressmatta.

Men det var stille. Klokka ble fem og fortsatt stille. Men så, noen minutter over fem dukket de opp, en etter en, glade gutter kom ut av tåka. Klare til dyst.

De oppmøtte spillerne var kjempe klare for å gå i gang med fotballen igjen. Vi trente på føring av ballen, pasninger og litt veggspill. Konsentrasjonen var god.

De siste 20 minuttene hadde vi fotballkamp med to fedre i hvert sitt mål. Det ble litt diskusjon før kampstart blant guttene om hvilken far som var best, for begge spiller vist nok fotball til daglig :)  Det ble en jevn kamp med mye fin fotball. Guttene sentret og sendte fine pasninger til hverandre. Vi fikk øvd på innkast og corner, og vi hadde noen flotte scoringer etter godt lagspill. Innsatsen var formidabel, så det var mange svette lugger da kampen ble blåst av. Alle hadde hatt en kjekk trening.

Dessverre manglet vi noen spillere på treningen, men vi håper at de stiller til trening neste uke. For å få laget mest mulig samkjørt er det viktig at alle stiller på trening.

Vi var også så heldige å få en ny medspiller. Velkommen i gjengen, Andre.

Kontortid - Daglig leder

Kontakt daglig leder Bjørn Magne Ådnesen på post@kolnesil.no eller mobil 934 58 288 i kontortid:

  • Mandag 15:00 - 20:00
  • Onsdag 07:00 - 16:00
  • Fredag 07:00 - 16:00

Medlemskontingent

 
Kolnes IL - Kontingent 2017
Treningsavgiften er idrettslagets viktigste inntektskilde. Derfor er det utrolig viktig å betale kontingent - også pga forsikringer til spillerne!
Ubetalt beløp (ca): 46689
Ubetalt antall: 56
Betalt beløp: 274200
Betalt antall: 305
 

Utleie klubbhuset

Utleie av Kolnes ILs klubbhus

Huset ble bygget i 2010, og har lyse, trivelige lokaler til leie for ulike anledninger. I lokalene i hovedetasjen kan det dekkes til opp til 40 gjester.

Følg linken for priser, bookingkalender og bookingskjema:

http://kolnesil.no/portal/public/showContentCategory.do?id=12181

 

 

 

 

 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift