Gjennomført årsmøte

Igår ble årsmøtet for 2018 holdt.

Det ble holdt et rolig og stille årsmøte da vi avholdt årsmøtet for 2018 på idrettshuset igår kveld. Møtet ble fullført på ca halvannen time, med litt ekstra informasjon om kunstgress og grendahushallen etterpå. Sakene som ble tatt opp gikk uten store diskusjoner og spørsmål fra de 15 fremmøtte.

Regnskapet viste at klubben hadde en omsetning på 4,4 millioner kroner og et overskudd på hele 2,6 millioner. Disse tallene beskriver ikke driften av klubben korrekt, ettersom vi som kjent fikk en gave i desember på hele 2,4 millioner fra Trond Mohn. Utenom gaven var overskuddet på 143 520 kr. 

Styreleder Elin Salvesen og styremedlemmene Silje Skarstein, Karl Johan Ferkingstad, Hans Erik Langfjord og Tore Lindvik var alle på valg i år. Alle, unntatt Elin, hadde på forhånd meldt videre interesse. Valgkomiteens forslag om gjenvalg på alle styremedlemmene ble enstemmig godkjent. I tillegg ble Kaja Runge Langhelle valgt inn som varamedlem. Styreledervervet er dermed ikke besatt og vi kommer tilbake med et fortsettede årsmøte ganske snart. 

I tillegg informerte leder for idrettsskolen Hans Erik Langfjord om det nye sportsgulvet i Grendahushallen. Idrettsskolen og noen av innebandylagene bruker denne hallen hver uke, og etter flere års bruk er gulvet veldig slitt. Etter flere år med sunn økonomi hos Grendahuset vil de investere i nytt sportsgulv i hallen. Dagens dekke er ikke sportsgulv, og det nye er godt vurdert i forhold til andre alternativer. Grendahuset har også vurdert å oppgradere andre fasiliteter som idrettslaget bruker, men de har avgjort at dekket må prioriteres først. Idrettslaget har påtatt seg en liten dugnad som hjelp og som takk, og vi skal transportere bort det gamle gulvet og merke opp det nye sportsgulvet.

Etterpå var det fotballeder Karl Johan Ferkingstad som informerte om status på ny kunstgressbane. Prosessen har vart noen måneder og vi har fått tilbud fra 7 forskjellige tilbydere. En tilbyder skilte seg positivt ut, lokale SportSurface. Hovedstyret og prosjektutvalget vurderte flere forskjellige varianter av gress og innfyll, men falt på den klassiske varianten med sort gummigranulat som innfyll. Bakgrunnen for valget er kombinasjonen av økonomi, spillmessige egenskaper og NFF sine anbefalinger. Vi skal også legge en gummipad under matten, som gjør at banen oppleves mykere. I tillegg skal vi lage ringmur rundt resterende deler av banen, altså mot barnehagen og mot golfbanen. I tillegg skal vi ha oppsamlingsrister ved alle innganger og i dreneringer. Utskiftning av banen skjer i mai, og da vil også dekket i ballbingen bli skiftet ut.

Kontortid - Daglig leder

Kontakt daglig leder Bjørn Magne Ådnesen på post@kolnesil.no eller mobil 934 58 288 i kontortid:

  • Mandag 15:00 - 20:00
  • Onsdag 07:00 - 16:00
  • Fredag 07:00 - 16:00

Medlemskontingent

 
Kolnes IL - Kontingent 2017
Treningsavgiften er idrettslagets viktigste inntektskilde. Derfor er det utrolig viktig å betale kontingent - også pga forsikringer til spillerne!
Ubetalt beløp (ca): 47588
Ubetalt antall: 57
Betalt beløp: 274200
Betalt antall: 305
 

Utleie klubbhuset

Utleie av Kolnes ILs klubbhus

Huset ble bygget i 2010, og har lyse, trivelige lokaler til leie for ulike anledninger. I lokalene i hovedetasjen kan det dekkes til opp til 40 gjester.

Følg linken for priser, bookingkalender og bookingskjema:

http://kolnesil.no/portal/public/showContentCategory.do?id=12181

 

 

 

 

 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift