Møller Bil Cup 2013

Lørdag 6. april var det klart for årets første cup - Møller Bil Cup i Haugesund.

Lørdag 6. april var det klart for årets første cup - Møller Bil Cup i Haugesund.

Det var åtte spente gutter som møtte opp lørdags morgen klare til dyst. Nå skulle treningen på pasninger, finter, skudd og samspill virkelig prøves ut. I første kamp møtte vi et Djerv lag. Guttene entret banen med stor glød og viste høy innsats fra start til slutt. Det resulterte i seier med god margin. Det tente guttene. Neste kamp møtte de enda et Djerv lag. Guttene viste igjen stor innsats og gikk på fra første stund. Snart tok de ledelsen. Djerv hadde imidlertid en en spiller som virkelig likte å score mål. Han var dyktig å greide å komme seg gjennom forsvaret vårt og scorte snart like mange mål som oss. Det sto uavgjort mellom Kolnes og Djerv. Da mannet guttene seg opp og glimret til med supert lagspill. Flotte pasninger, driblinger og flotte skudd sørget for at målene rant på igjen. Kolnes guttene dro seieren i havn igjen. 

Til tross for tette snøbyger i mellom kampene var humøret på topp. Guttene koste seg på tribunene og tok seg en matbit på kafeen.

I siste kamp møtte vi våre venner fra Stegaberg. Vi spilte jevnt første omgangen. Det var uavgjort en stund, men til slutt måtte vi se oss slått av et litt sterkere lag. De vant velfortjent. Men vi skal nok gi dem motstand framover ;) Den 19. april er det kanskje vår tur til å dra seieren i havn :) Vi må bare trene litt mer :)

Guttene spilte en god cup og de hadde all grunn til å være stolte og fornøyde over egen innsats. Premien var en flott pokal som tar seg godt ut på premiehylla til guttene.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift